Joensuun Ortodoksinen Mieskuoro

Tapahtumia ja muuta tiedotettavaa

 

24.1.2018 Pitkän tauon jälkeen nettisivuja päivitetään taas.

 

19.12.2015: Sivuston taustajärjestelmä päivitettiin täydellisesti ja melko vanhat varmuuskopiot palautettiin. Kaikki aineisto ei siis ole välttämättä ajan tasalla. Myöskään lomakkeet eivät toimi, joten esim. Palaute ja Levykauppa ovat toistaiseksi poissa käytöstä.

 

17.12.2015:  WWW.JOMK.NET sivuilla ilmeni vakavia teknisiä ongelmia, jonka vuoksi jouduttiin ottamaan käyttöön vanhahko varmuuskopio. Tästä syystä uusimmat uutiset, tiedotteet yms. eivät näy. Tilannetta tutkitaan ja pyritään saamaan korjattua mahdollisimman pian.

  

12.05.2013   Äitienpäiväkonsertti

 

 

 

 02.04.2013

Istuessamme konserttisaleissa nauttimassa solistien, kuorojen ja orkesterien esityksistä saatamme joskus ajatella, mitä vaaditaan, ennen kuin korkeatasoinen esitys on yleisön kuultavissa. Useimmiten pohjana on vuosikausien koulutus, lukemattomat harjoitustunnit, paneutuminen nuottien tuottamiseen, sovitusten tekeminen, edestakaiset matkat harjoituksiin jne. Esiintyjät uhraavat aikaansa antaakseen kuulijoille mahdollisimman hienon esityksen.

Kuoromme etsii jatkuvasti uusia jäseniä. Lue lisää toiminnastamme ja "vetoomus" tästä.

 

 

 01.04.2013

Mieskuoron WWW-sivut ovat uudistuneet!

Kuten olet varmasti jo huomannutkin, on www-sivujemme ulkoasu muuttunut melkoisesti. Näillä uusituilla sivuillamme tahdomme entistä paremmin tuoda toimintaamme esille kaikille kiinnostuneille. Isona osana on myös Levykauppamme , jonka kautta voitte nyt tilata upeita levytyksiämme.

 

Copyright © Joensuun Ortodoksinen Mieskuoro 2013. All Rights Reserved.