Joensuun Ortodoksinen Mieskuoro

Levytykset

 

vinyyliKuoro on levyttänyt yhteensä kahdeksan (8) äänitettä. Levytykset jakaantuvat kolmen johtajan kesken. Kaksi ensimmäistä levytystä, "Ortodoksiaa laulaen I" (LP, 1969) ja "Ortodoksiaa laulaen II" (LP, 1971) suoritettiin Niilo Merialan johdolla. Levyt ovat ns. LP-levyjä.

Pauli Matveisen johdolla kuoro levytti kolme seuraavaa levyä, "Ortodoksiaa laulaen III" (LP, 1974), "Ortodoksisia kirkkolauluja" (LP, 1983) ja "Sinua kiitämme, Herra" (CD, 1983). Näistä kaksi ensimmäistä ovat LP- levyjä.

István Záborszkyn johdolla kuoro on levyttänyt kolme CD –levyä, "Autuas se mies" (CD 2002), "Vaeltajan lauluja I" (CD 2008) ja "Suuren Perjantain Ehtoopalvelus" (CD 2012).

Levyjä voi tilata oheisella tilauslomakkeella tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Alla olevalla soittimella voit kuunnella näytteitä eri levyistä. Klikkaa Play-nappulaa tai suoraan kappaleen nimeä. Jos tahdot musiikin soimaan taustalle samaan aikaan kun liikut sivustolla, klikkaa "Avaa soitin omassa ikkunassa" kuvaketta.

(huom!  jotta soitin toimii, tulee selaimesti tukea Flashiä ja sallia ns. PopUp-ikkunat tällä sivustolla)

 

 


PopUp MP3 Player (New Window)

Copyright © Joensuun Ortodoksinen Mieskuoro 2013. All Rights Reserved.